Mostres fora de la nevera:
1. Embolicat amb roba
![]() |
| pa de motlle sense crosta/ baguette/ pa ecològic/ pa de pagès/ pa casolà |
2.Embolicat amb roba humitejada
![]() |
| pa casolà/ pa de pagès/ pa ecològic/ baguette/ pa de motlle sense crosta |
3.Embolicat amb plàstic
![]() |
| pa de motlle sense crosta/ baguette/ pa ecològic/ pa de pagès/ pa casolà |
4. Sense embolcall
El pa de motlle sense crosta:
El pa de pagès:
![]() |
| pa de motlle sense crosta/ baguette/ pa ecològic/ pa de pagès/ pa casolà |
El pa de motlle sense crosta:
Drap sec: el pa està dur.
Drap humit: els marges estan durs i el mig del pa està humit i tou.
Plàstic: el pa s'està consumint.
Sense embolcall: s'ha endurit i s'esta començant a trencar. El pa de pagès:
Drap sec: el pa està dur.
Drap humit: encara està força tou i a la vegada humit.
Plàstic: el pa està dur.
Sense embolcall: s'ha trencat en tres trossos.
El pa ecològic:
El pa ecològic:
Drap sec: no té fong. No fa olor.
Drap humit: fong verd fosc i verd blanquinós. No apareixen fongs per la crosta. Mida: 6cm x 5cm. Olor a humit no molt agradable.
Plàstic: fongs verds i blanquinosos. Mida: 3cmx5cm (meitat superior). Dues taques, una més gran que l'altre. Poca olor, només si apropes molt el nas.
Sense embolcall: no té fongs. S'ha esquerdat. No fa olor.
Pa dins plat amb aigua (prova Laura): color verd fosc, tocant al negre. Apareixen punts blancs, semblen inici del fong. Observo la taca blanca i veig que a dins hi ha substància verda. Olor forta a sotabosc.
Drap humit: fong verd fosc i verd blanquinós. No apareixen fongs per la crosta. Mida: 6cm x 5cm. Olor a humit no molt agradable.
Plàstic: fongs verds i blanquinosos. Mida: 3cmx5cm (meitat superior). Dues taques, una més gran que l'altre. Poca olor, només si apropes molt el nas.
Sense embolcall: no té fongs. S'ha esquerdat. No fa olor.
Pa dins plat amb aigua (prova Laura): color verd fosc, tocant al negre. Apareixen punts blancs, semblen inici del fong. Observo la taca blanca i veig que a dins hi ha substància verda. Olor forta a sotabosc.
La baguette:
Drap sec: no hi ha cap mostra de fong. El pa està dur.
Drap humit: la mostra està humida i tova. La costra dels voltants de la cara de la molla, "s'ha arrugat", sembla que el pa s'hagi encongit i comença haver-hi taques de color groguenc per la part de la molla. No fa olor.
Plàstic: el pa es troba de la mateixa manera que la mostra que no té embolcall.
Sense embolcall: la mostra de pa està gairebé igual que el primer dia, només s'ha endurit una mica.
El pa casolà:
Drap sec: no hi ha cap mostra de fongs, el pa segueix del mateix color, textura i olor.
Drap humit: el pa està del mateix color, una mica més tou degut a la humitat i amb la mateixa olor.
Plàstic:la mostra està igual que el primer dia encara que una mica més dur.
Sense embolcall: la mostra està igual que el primer dia encara que una mica més dur.
El pa casolà:
Drap sec: no hi ha cap mostra de fongs, el pa segueix del mateix color, textura i olor.
Drap humit: el pa està del mateix color, una mica més tou degut a la humitat i amb la mateixa olor.
Plàstic:la mostra està igual que el primer dia encara que una mica més dur.
Sense embolcall: la mostra està igual que el primer dia encara que una mica més dur.




No hay comentarios:
Publicar un comentario