Mostres dins de la nevera:
1. Embolicat amb roba
![]() |
| pa de motlle sense crosta/ baguette/ pa ecològic/ pa de pagès/ pa casolà |
2.Embolicat amb roba humitejada
![]() |
| pa de motlle sense crosta/ baguette/ pa ecològic/ pa de pagès/ pa casolà
|
3. Embolicat amb plàstic
![]() |
| pa ecològic/ pa de motlle sense crosta/pa de pagès/ pa casolà/ baguette |
4. Sense embolcall
El pa de motlle sense crosta:
Drap sec: està molt sec.
Drap humit: el pa està humit. No té fongs.
Plàstic: el pa es consumeix però segueix tou.
Sense embolcall: el pa està dur i no hi ha fongs.
El pa de pagès:
Drap sec: ha perdut color, és a dir, el mig de la llesca és més blanc que la resta.
Drap humit: el pa s'ha humitejat.
Plàstic: el pa s'ha ressec, és a dir està dur i sec.
Sense embolcall: el pa s'ha trencat i tornat sec.
El pa ecològic:
El pa ecològic:
Drap sec: capa blanquinosa, de pa sec. No fa olor.
Drap humit: no té fong. El pa és d'un marró més clar. Olor humitat, aporopant molt el nas.
Plàstic: no té fong. Capa blanquinosa de pa sec. Olor a pa.
Sense embolcall: tel blanc de pa sec. No fa olor.
Prova Laura: no apareix fong, només dos punts blancs sospitosos.
La baguette:
Drap sec: no hi ha fong, el pa es comença a endurir
Drap humit: la mostra està humida i tova, no hi ha cap indici de fongs.
Plàstic: sense cap mostra de fongs i la mostra també és comença a endurir
Sense embolcall: sense fong, pa sec.
El pa casolà:
Drap sec: no hi ha cap fong, el color del pa segueix sent el mateix i la textura també.
Drap humit:el pa està més tou que inicialment, el color és el mateix i la olor és de pa humit.
Plàstic:no hi ha indici de fongs, per tant el color és el mateix i la textura també.
Sense embolcall: apareixen unes petites esquerdes ja que el pa s'està endurint, la olor és la mateixa i el color també.
El pa casolà:
Drap sec: no hi ha cap fong, el color del pa segueix sent el mateix i la textura també.
Drap humit:el pa està més tou que inicialment, el color és el mateix i la olor és de pa humit.
Plàstic:no hi ha indici de fongs, per tant el color és el mateix i la textura també.
Sense embolcall: apareixen unes petites esquerdes ja que el pa s'està endurint, la olor és la mateixa i el color també.




No hay comentarios:
Publicar un comentario